Flevo Nice, voorheen FlevOnice, is een sport- en recreatiepark in Biddinghuizen, in de provincie Flevoland. Tot februari 2020 was Flevo Nice vooral bekend om haar openlucht kunstijsbaan van 3.000 meter. Deze schaatsbaan was de langste kunstijsbaan ter wereld en trok meer dan 100.000 bezoekers per jaar. In de zomers kwamen onze bezoeker af op het obstacle parcours, waterpark, het driftkarten en beurzen/feesten/evenementen.

Door de klimaatschommelingen en verouderde technologie is Flevo Nice in 2020 gestopt met het exploiteren van de ijsbaan. Het bedrijf heeft een jaar uitgetrokken (2020) om de ijsbaan te demonteren en zich te concentreren op een nieuw business model. Daarnaast is er in deze periode een zonnepanelenpark gerealiseerd, dat eind 2022 is opgeleverd.

Tijd voor iets nieuws!

Nu de schaatsbaan verleden tijd is, richten we ons op evenementen. Van klein tot groot, van festival tot teambuilding. Wij stellen ons terrein van 20 hectare beschikbaar voor jou en jij beslist wat hoe je het gebruikt. Zo is het terrein uitstekend geschikt voor automotive events, doordat de infrastructuur van de oude ijsbaan er nog ligt.

Naast de buitenruimte, hebben we ook een grote binnenruimte met restaurant met een capaciteit voor ca. 800 gasten.

Er zijn tal van mogelijkheden op het terrein. Laat je hier inspireren.

‘Van Flevonice naar Flevo Nice!’

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.