Ons sfeervolle paviljoen midden in de natuur is opgedeeld in verschillende ruimtes en heeft een capaciteit van ruim 800 personen.

Met het betrekken van ons terras, beats lounge, horecaplein en activiteitenterrein kunnen wij de capaciteit zonder problemen opschalen. Maar door de flexibiliteit van de ruimtes, kunnen we ook gemakkelijk afschalen naar kleine groepen. De ruim 2.000 parkeerplaatsen zorgen ervoor dat uw gasten voor de deur kunnen parkeren.

Omdat wij binnen graag met buiten combineren zijn er in ons pand ook faciliteiten te vinden als douches. Zo kan er tijdens een dag vol activiteiten voor het diner nog even gedoucht worden.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de (professionele) keuken en de bar met biertap. 

‘De ruim 2000 parkeerplaatsen zorgen ervoor dat u voor de deur kunt parkeren.’

  • Rubro Fireworks/Viber Fietsen klant Event!

  • Bijeenkomst Horizon Flevoland, landbouw meerdere smaken….

‘Door het combineren van onze binnen- en buitenruimtes kunt u zich een hele dag bij ons vermaken.’

Bij Flevo Nice organiseert u:

Training en vergaderen

Wij denken graag met u mee om van een “gewoon overleg” een bijzondere bijeenkomst te maken. U bepaalt het accent en wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Feesten

Flevo Nice biedt de ideale locatie in het midden van Nederland voor grote en kleine feesten. Vier een verjaardag, bruiloft of jubileum of beleef me uw collega’s een mooie dag.

Teambuilding

Flevo Nice biedt u de perfecte locatie voor een teambuildingsdag. Met de voeten in klei onderneemt u samen met de collega’s of werknemers verschillende activiteiten.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van ons terrein? Neem dan contact met ons op.