Afgelopen zaterdag was een mijlpaal voor liefhebbers van campers en kamperen in Nederland, Tweedehandscamper.nl organiseerde in samen werking met de Nederlandse Kamperauto Club (NKC.nl) en gesponsord door campermakelaar.nl bij Flevo Nice Biddinghuizen haar allereerste camperbeurs

 

De locatie zelf, Flevo Nice, staat al bekend om zijn prachtige omgeving en faciliteiten die perfect zijn voor onder andere beurzen voor de automotive. Dit weekend was het een verzamelplaats voor camperenthousiastelingen vanuit het hele land. Bij aankomst werden bezoekers begroet door een levendige sfeer, waarbij het geluid van gezellige gesprekken en het enthousiasme van deelnemers die hun passie deelden, de lucht vulde.

Het hoogtepunt van de beurs was de diversiteit aan campers die tentoongesteld waren. Van compacte buscampers tot luxe motorhomes, er was voor elk wat wils.

Naast het bewonderen van de campers en het sociale aspect, konden bezoekers ook deelnemen aan verschillende lezingen die werden georganiseerd over de aanschaf van een camper.

Al met al was de eerste camperbeurs bij Flevo Nice Biddinghuizen een groot succes. Het was een fantastisch weekend vol inspiratie, plezier en nieuwe ontmoetingen. Voor iedereen die van het camperleven houdt, is dit een evenement dat je niet wilt missen. Wij kijken alvast uit naar de volgende editie!

"Van compacte buscampers tot luxe motorhomes, er was voor elk wat wils."

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.