Flevo Nice biedt de ideale locatie in het midden van Nederland voor grote en kleine feesten. Of u met de familie een verjaardag, bruiloft of jubileum wilt vieren of met uw collega’s een mooie dag wilt beleven, wij hebben voor ieder wat wils. Zowel de binnenruimtes als het buitenterrein is helemaal naar eigen inzicht in te delen. Zo kunt u het feest in stijl vieren.

Bedrijfsfeesten

Op zoek naar een mooie locatie voor uw bedrijfsfeest in midden Nederland? Ons terrein in Biddinghuizen ligt zeer centraal en is goed bereikbaar. Het terrein is zo divers dat er zeer verschillende feesten gehouden kunnen worden. Ook een meerdaags bedrijfsfeest met overnachting is mogelijk bij ons. Wij helpen u graag met ideeën voor een uniek bedrijfsfeest, dat het personeel niet snel vergeten zal.

‘Netwerken bij Flevo Nice’

Samen met Flevo Nice het beste feestje bouwen

  • Centraal gelegen

  • 2000 parkeerplekken

  • Flexibele indeling

  • Rubro Fireworks/Viber Fietsen klant Event!

  • Bijeenkomst Horizon Flevoland, landbouw meerdere smaken….

‘Door het combineren van onze binnen- en buitenruimtes kunt u zich een hele dag bij ons vermaken.’

Bij Flevo Nice organiseert u ook:

Evenementen

Een combinatie tussen goede faciliteiten, uitstekende hospitality mogelijkheden en onze activiteiten zorgen ervoor dat uw gasten een onvergetelijke en inspirerende dag beleven.

Festivals

Festivals zijn hot! De combinatie van water en land maakt het terrein speels en ideaal voor een creatief festival.

Teambuilding

Flevo Nice biedt u de perfecte locatie voor een teambuildingsdag. Met de voeten in klei onderneemt u samen met de collega’s of werknemers verschillende activiteiten.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van ons terrein? Neem dan contact met ons op.