Het evenemententerrein van Flevo Nice ligt perfect gesitueerd in het midden van Nederland. Het evenemententerrein in Biddinghuizen beslaat 20ha grond en is helemaal naar eigen inzicht in te richten.

Evenemententerrein Biddinghuizen

Het evenemententerrein is omgeven door moderne zonnepaneleninstallaties. Zo kunnen wij onze evenementen grotendeels CO2 neutraal draaien. Daarnaast biedt het een prachtig decor voor diverse ‘groene’ evenementen in onder andere in de automotive branche.

De grote parkeerplaats is grotendeels overdekt met zonnepanelen. Hierdoor kunnen er ook buiten overdekte evenementen plaatsvinden. Hier zijn ook plekken beschikbaar om uw elektrische auto op te laden.

De oude ijsbaan is ontmanteld en hiervoor in de plaats ligt er nu een 2 kilometer lange asfaltbaan. Ook de 400 meter baan is nu een asfaltbaan. Beide banen zijn geschikt voor evenementen met auto’s, motors, vrachtwagens en bijvoorbeeld tractors.

Vergaderruimtes

Naast het 20ha tellende evenemententerrein hebben we ook een groot overdekt pand. In het pand bevinden zich meerdere vergaderruimtes, een bar met openhaard voor de huiselijke sfeer. Ook is er een professionele keuken die tot uw beschikking staat.

‘U bepaalt het accent en wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.’

U kunt bij ons terecht met een groep vanaf 30 personen

  • Binnen en buiten combineren

  • AV-middelen aanwezig

  • Geschikt voor zowel grote als kleine groepen

  • Rubro Fireworks/Viber Fietsen klant Event!

  • Bijeenkomst Horizon Flevoland, landbouw meerdere smaken….

Er zijn tal van mogelijkheden op het terrein. Laat je hier inspireren.