De ruimte van de 400m baan en de “oude ijsbaan” bieden de perfecte locatie voor het presenteren van bijvoorbeeld rijdend (rollend) materieel aan professionals als ook aan het publiek.

Geschikt voor automotive events

Met het zonnepanelenpark als decor is het terrein uitermate geschikt voor de presentatie van elektrische voertuigen, zoals auto’s, vrachtwagens, vuilniswagens of sleepwagens. De 2 kilometer lange asfaltbaan, leen zich uitstekend voor testritten in elektrische auto’s. Daarnaast kunnen er in de overdekte ruimte seminars of presentaties gegeven worden.

Gevarieerd terrein

Wat het terrein van Flevo Nice zo uniek maakt is, dat het zeer gevarieerd is. Geen saai, recht toe recht aan, evenemententerrein. Maar een evenemententerrein met een speelse uitstraling. Perfect om voor foodtruck festivals, kerstmarkten, (fancy) fairs of Ibiza markten.

Mede door de infrastructuur op en rondom het terrein, is Flevo Nice ook ideaal voor het houden van grote buiten beurzen in de automotive of agrarische sector.

Het beursterrein huren?

Interesse in ons beursterrein? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van ons terrein in Biddinghuizen. U kunt het beursterrein naar eigen inzicht in delen. Wij staan hierbij graag voor u klaar met advies.

‘Een beursterrein met een speelse uitstraling.’

Wij adviseren u graag bij de organisatie van uw beurs.

  • Overdekt parkeerterrein

  • Unieke infrastructuur op het terrein

  • Faciliteiten zoals toiletten, stroompunten en een restaurant

  • Rubro Fireworks/Viber Fietsen klant Event!

  • Bijeenkomst Horizon Flevoland, landbouw meerdere smaken….

‘Door het combineren van onze binnen- en buitenruimtes kunt u zich een hele dag bij ons vermaken.’

Bij Flevo Nice organiseert u ook:

Teambuilding

Flevo Nice biedt u de perfecte locatie voor een teambuildingsdag. Met de voeten in klei onderneemt u samen met de collega’s of werknemers verschillende activiteiten.

Feesten

Flevo Nice biedt de ideale locatie in het midden van Nederland voor grote en kleine feesten. Vier een verjaardag, bruiloft of jubileum of beleef me uw collega’s een mooie dag.

Training en vergaderen

Wij denken graag met u mee om van een “gewoon overleg” een bijzondere bijeenkomst te maken. U bepaalt het accent en wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van ons terrein? Neem dan contact met ons op.