Veelgestelde vragen

Hier vindt u en overzicht van de veel gestelde vragen.

Activiteiten

Nee, de ijsbaan is niet meer open. In 2020 hebben we de ijsbaan, mede door de stijgende energieprijzen, moeten afbreken. Zowel de grote ijsbaan als de 400 meter baan is afgebroken. Er kan dus niet meer geschaatst worden bij FlevoNice.

Helaas is er bij ons momenteel geen mogelijkheid om te karten. We hebben ons hele terrein afgebroken en dus ook de kartbaan. In verband met verduurzaming zal een kartbaan met op brandstof aangedreven karts ook niet meer terugkomen. Er is een kleine kans dat er een kartbaan met elektrische karts terug gaat komen. Dit zullen we te zijner tijd melden.

Ja, er kan bij ons zeker een feestje gehouden worden. Er zijn heel veel mogelijkheden. Wij stellen ons terrein beschikbaar voor partijen vanaf 30 personen. Festivals, bruiloften, jubilea of personeelsfeesten. Je kunt gebruik maken van onze binnen- en buitenruimtes. Je huurt bij ons de ruimte en kunt deze vervolgens helemaal naar eigen wens inrichten.
Helaas is het niet mogelijk om met groepen kleiner dan 30 personen bij ons een activiteit of feest in te plannen.
We hebben het hele terrein opnieuw ingericht en helaas heeft het obstakel parcours plaats moeten maken voor andere activiteiten. We werken nu samen met een partner die allerlei activiteiten op ons terrein organiseert. Wellicht zit hier een leuke activiteit voor u tussen. Bekijk hier welke activiteiten wij allemaal aanbieden.
Nee, wij organiseren geen kinderpartijtjes meer.

Faciliteiten

Wij bieden u een groot terrein met vele mogelijkheden, zoals een meer, geasfalteerde wegen, meer dan 2000 parkeerplekken. Wilt u precies de afmetingen weten, klik dan hier.

Bij Flevo Nice is er vanalles te doen. Het leukst is om een buitenactiviteit te combineren met een binnenactiviteit. Hier leent ons terrein zich ook het beste voor. Heb je bijvoorbeeld een vergadering, combineer dit dan met de nodige enegizer momenten op ons buitenterrein. Andersom kan het natuurlijk ook. Zoals bij een automotive event dat zich voornamelijk buiten afspeelt, maar je de theorie rustig binnen kunt doen.

Wij hebben ruimte voor 2000 auto’s
Ja dat kan wij hebben 2 laadpalen beschikbaar

Bereikbaarheid

Ja dat kan, dan heeft u op basis van artikel 8a.51 van de Wet luchtvaart wel een ontheffing nodig van de provincie. Deze ontheffing wordt ook wel TUG–ontheffing genoemd, waarbij TUG staat voor Tijdelijke en Uitzonderlijk Gebruik.

Vanuit Dronten en Harderwijk gaat er een bus. Deze stopt ca. 3 km van onze locatie.

Openingstijden

We werken op afspraak dus indien er beschikbaarheid is, is het mogelijk om bij ons een evenement te organiseren. Dit mogelijk mits de groep uit minimaal 30 personen bestaat.

Wij zijn alleen geopend op afspraak voor groepen en events.

Horeca

Nee, wij zijn alleen open op afspraak voor grotere groepen en voor events

Je kunt bij ons helaas niet terecht voor lunch en diner als je niet deelneemt aan een evenement.

Ja, dat doen we zeker. Graag horen wij van te voren wat de wensen zijn, dan houden we daar rekening mee.

‘Hebt u een andere vraag, bel of mail ons gerust!’

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.