Flevo Nice is een familiebedrijf dat persoonlijke service en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft. Wij bieden een groot recreatieterrein van 20 hectare in Biddinghuizen (Flevoland).

Ons terrein biedt een tal van mogelijkheden. Zo ligt er de infrastructuur voor een groot automotive event, maar heeft het terrein ook alle faciliteiten voor een groot (of klein) festival. Wil je inspiratie voor jouw event? Laat je dan hier inspireren.

Naast een groot buitenterrein, hebben we ook en binnenruimte dat plaats biedt voor 800 mensen. Erg geschikt voor een groot evenement, maar de ruimte is op te delen in meerdere kleine ruimtes waardoor je er ook met een kleinere groep mensen terecht kunt. Het pand is voorzien van diverse faciliteiten om jouw vergadering of feest tot een groot succes te maken. Denk hierbij aan aansluitingen voor licht en geluid, maar ook een bar die tot jouw beschikking staat.

U huurt een of meerdere ruimtes en kunt deze vervolgens naar eigen wens inrichten. Uiteraard kunt u gebruik maken van onze kennis en ons netwerk. Wij helpen u hierbij graag. Met onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche weten wij precies de juiste partners te vinden.

Maak kennis met de gezichten achter Flevo Nice.

‘Flevo Nice is een familiebedrijf met een persoonlijke service.’

Leuk om kennis te maken

Vivian
Verbinder, netwerker, sales specialist

“Wij zijn een familiebedrijf pur sang”

Kristel
Relatiebouwer, procesbewaker, generalist

“Ieder van ons heeft zijn eigen kwaliteiten en daarmee vullen wij elkaar aan”

Maarten
Creatief, analytisch, probleemoplossend

“Samen heten wij u welkom op ons energie(ke) bedrijf”

Flevo Nice een écht familie bedrijf

‘Het team is een hechte familie, ik werk er met plezier’

Beurzen

De ruimte van de 400m baan en de “oude ijsbaan” bieden de perfecte locatie voor het presenteren van bijvoorbeeld rijdend (rollend) materieel aan professionals als ook aan het publiek.

Festivals

Festivals zijn hot! De combinatie van water en land maakt het terrein speels en ideaal voor een creatief festival.

Teambuilding

Flevo Nice biedt u de perfecte locatie voor een teambuildingsdag. Met de voeten in klei onderneemt u samen met de collega’s of werknemers verschillende activiteiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.