Wilt u uw medewerkers of relaties trakteren op een unieke beleving waar ze nog lang over zullen napraten? Of zoekt u voor uw opdrachtgever een bijzondere locatie voor een productlancering, netwerkbijeenkomst, bedrijfsfeest, kick off, een vergadering met break-out mogelijkheden of een unieke beleving. Bij Flevo Nice is dit allemaal mogelijk. Lees hieronder wat ons unieke terrein te bieden heeft.

Op het 20 hectare tellende terrein van Flevo Nice worden jaarlijks uiteenlopende bijeenkomsten en events georganiseerd. Van productpresentaties en relatie evenementen tot bedrijfsfeesten allemaal op een unieke locatie in het midden van het land. Door de ruimte die wij tot onze beschikking hebben zijn de mogelijkheden legio.

Of u nu met 30 of met 5000 mensen komt, wij hebben voor elke bijeenkomst een passend aanbod. Flevo Nice denkt graag met u mee als locatie partner voor uw (in)formele bijeenkomst met een glimlach.

Wij verzorgen de locatie en samen met onze partners kleden wij het terrein passend voor u aan. Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben we goede connecties met onder andere horeca- en activiteitenaanbieders.

‘Op het 20 hectare tellende terrein van Flevo Nice worden jaarlijks uiteenlopende bijeenkomsten en events georganiseerd.’

  • Rubro Fireworks/Viber Fietsen klant Event!

  • Bijeenkomst Horizon Flevoland, landbouw meerdere smaken….

‘Door het combineren van onze binnen- en buitenruimtes kunt u zich een hele dag bij ons vermaken.’

Bij Flevo Nice organiseert u:

Evenementen

Een combinatie tussen goede faciliteiten, uitstekende hospitality mogelijkheden en onze activiteiten zorgen ervoor dat uw gasten een onvergetelijke en inspirerende dag beleven.

Beurzen

De ruimte van de 400m baan en de “oude ijsbaan” bieden de perfecte locatie voor het presenteren van bijvoorbeeld rijdend (rollend) materieel aan professionals als ook aan het publiek.

Festivals

Festivals zijn hot! De combinatie van water en land maakt het terrein speels en ideaal voor een creatief festival.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van ons terrein? Neem dan contact met ons op.