Festivals zijn hot! Elk jaar komen er weer meer festivals bij en lang niet meer alleen de traditionele muziekfestivals, maar ook foodtruckfestivals en diverse culturele festivals veroveren meer terrein.

Ons terrein is helemaal naar eigen smaak in te richten. De combinatie van water en land maakt het terrein speels en ideaal voor een creatief festival.

Ook voor festivals die in de winter plaatsvinden hebben wij de ideale oplossing. Flevo Nice beschikt over een groot overdekt terrein, waardoor het festival in alle omstandigheden toch buiten plaats kan vinden.

Festivalterrein huren?

Wilt u het festivalterrein huren? Ons festivalterrein in Biddinghuizen ligt op een ideale locatie in het midden van Nederland en biedt plek voor ruim 2000 auto’s. Het terrein is volledig te huren voor een of meerdere dagen. U kunt het terrein naar eigen inzicht inrichten.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste partners om het festival naar een hoger niveau te tillen? Wij adviseren u graag.

‘De combinatie van water en land maakt het terrein speels en ideaal voor een creatief festival.’

Flevo Nice is dé plek voor de vetste festivals

  • Combinatie water en land

  • Flexibele indeling

  • Mooie combinatie van binnen en buiten

  • Rubro Fireworks/Viber Fietsen klant Event!

  • Bijeenkomst Horizon Flevoland, landbouw meerdere smaken….

‘Door het combineren van onze binnen- en buitenruimtes kunt u zich een hele dag bij ons vermaken.’

Bij Flevo Nice organiseert u ook:

Feesten

Flevo Nice biedt de ideale locatie in het midden van Nederland voor grote en kleine feesten. Vier een verjaardag, bruiloft of jubileum of beleef me uw collega’s een mooie dag.

Evenementen

Een combinatie tussen goede faciliteiten, uitstekende hospitality mogelijkheden en onze activiteiten zorgen ervoor dat uw gasten een onvergetelijke en inspirerende dag beleven.

Teambuilding

Flevo Nice biedt u de perfecte locatie voor een teambuildingsdag. Met de voeten in klei onderneemt u samen met de collega’s of werknemers verschillende activiteiten.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van ons terrein? Neem dan contact met ons op.