Natuurlijk draait het bij uw evenement om de presentatie van uw bedrijf. Een combinatie tussen goede faciliteiten, uitstekende hospitality mogelijkheden en onze activiteiten zorgen ervoor dat uw gasten een onvergetelijke en inspirerende dag beleven. Wij mixen eigentijdse ingrediënten met allerlei (buiten)activiteiten. De unieke Flevo Nice beleving tovert die glimlach op het gezicht van uw gasten.

Een bijzondere ontmoeting en persoonlijk contact is goud waard. Vertel uw verhaal in een unieke setting. Wij begrijpen dat elke situatie vraagt om een specifieke aanpak. Wij ondersteunen u in de organisatie van een geslaagde bijeenkomst. Onze aanpak is professioneel en oplossingsgericht met de focus een zorgeloos event voor u. Wij ondersteunen u in het versterken van uw merk en het inspireren van uw medewerkers, zakenrelaties en klanten.

Om uw organisatie, producten en medewerkers goed te presenteren en indruk te laten maken op uw relaties, bieden wij de gelegenheid om ons park naar eigen inzicht in te richten en te branden. Dankzij onze overdekte parkeerplaats, is het mogelijk om buitenactiviteiten in allerlei weersomstandigheden plaats te laten vinden

Netwerk events

Naast personeels- en bedrijfsfeesten, is het terrein van Flevo Nice ook geschikt voor diverse netwerk events. De locatie midden in Nederland is goed bereikbaar. En door de flexibele indeling geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Door de warme uitstraling, zal iedereen zich snel thuis voelen.

‘Uw evenement is maatwerk.’

Maak gebruik van ons veelzijdige evenemententerrein

  • Afgesloten terrein

  • Speels buitenterrein met o.a. een meer en een asfaltbaan
  • Overdekte parkeerplaats

  • Rubro Fireworks/Viber Fietsen klant Event!

  • Bijeenkomst Horizon Flevoland, landbouw meerdere smaken….

‘Door het combineren van onze binnen- en buitenruimtes kunt u zich een hele dag bij ons vermaken.’

Bij Flevo Nice organiseert u ook:

Festivals

Festivals zijn hot! De combinatie van water en land maakt het terrein speels en ideaal voor een creatief festival.

Beurzen

De ruimte van de 400m baan en de “oude ijsbaan” bieden de perfecte locatie voor het presenteren van bijvoorbeeld rijdend (rollend) materieel aan professionals als ook aan het publiek.

Training en vergaderen

Wij denken graag met u mee om van een “gewoon overleg” een bijzondere bijeenkomst te maken. U bepaalt het accent en wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van ons terrein? Neem dan contact met ons op.