Met deze renovatie streeft Flevo Nice ernaar om een full-service locatie in Nederland te worden voor beurzen, evenementen en feesten, met een speciale focus op de automotive-industrie.

De transformatie van de ijsbaan naar een multifunctionele evenementenlocatie is een ambitieus project dat Flevo Nice is gestart na het sluiten van de ijsbaan in 2020.

Door het vernieuwen van de oude asfaltbaan wil Flevo Nice een dynamische en veelzijdige locatie creëren voor diverse activiteiten. We zien een groeiende vraag naar goede evenementenlocaties die zowel ruimte als goede faciliteiten bieden voor zowel exposities als voor entertainment, en we geloven dat Flevo Nice hierin een belangrijke rol kan spelen.

De focus op de automotive-sector is opmerkelijk. Flevo Nice heeft de ambitie om een breed scala aan evenementen te faciliteren. Organisaties zoals de Camperbeurs, de RDD (Reinigings Demo Dagen), Hanno’s Truckshow en de Kever Club Nederland hebben Flevo Nice al ontdekt als de perfecte locatie voor hun evenementen.

Met een vernieuwde baan, omgetoverd tot een veelzijdig evenemententerrein, hoopt Flevo Nice organisaties uit de automotive-industrie aan te trekken en hen een unieke locatie te bieden voor hun activiteiten.

Het vernieuwingsproject wordt met enthousiasme ontvangen door zowel Flevo Nice als Gebr. van der Lee. De verwachting is dat de renovatie binnen enkele dagen voltooid zal zijn.

"Door het vernieuwen van de oude asfaltbaan wil Flevo Nice een dynamische en veelzijdige locatie creëren voor diverse activiteiten"

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.