De IJssellandrally, een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in het schilderachtige landschap van de IJsselvallei, staat bekend om zijn uitdagende parcours en adembenemende routes. Deelnemende teams komen van heinde en verre om deel te nemen aan deze spannende rally, waarbij ze hun rijvaardigheid en navigatievermogen testen tegenover gelijkgestemde liefhebbers.

Dit jaar voegde de rally een nieuwe locatie toe aan de mix door een koffiepauze en special stage in te lassen bij Flevo Nice, gelegen in Biddinghuizen.

Voor de deelnemers aan de rally bood de pitstop bij Flevonice een welkome onderbreking van de adrenaline van de race. Terwijl ze hun auto’s parkeerden en uitstapten, konden ze genieten van de rustgevende sfeer van de locatie en zich ontspannen te midden van de prachtige natuur.

Maar de pitstop bood meer dan alleen rust. Voor velen was het een kans om te socializen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe vriendschappen te sluiten. De deelnemers deelden verhalen over hun avonturen op de weg, bespraken de uitdagingen van het parcours en deelden tips en trucs voor toekomstige route.

En natuurlijk was er koffie. Campenear, bekend om zijn uitstekende koffie, sponsorde deze tussenstop en de deelnemers aan de rally maakten er dankbaar gebruik van.

Na de koffiepauze bij Flevonice vervolgde de IJssellandrally zijn weg door het prachtige landschap van Flevopolder, Veluwe en de IJsselvallei, met nog meer opwinding en avontuur in het verschiet.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.