Afgelopen weekend vierde de Nederlandse Kever Club haar 40-jarig jubileum met een spectaculair tweedaags evenement bij Flevo Nice in Biddinghuizen. Het feest trok Keverliefhebbers van heinde en verre en was een groot succes.

Het jubileumweekend begon met een indrukwekkende autoshow, waar bezoekers konden genieten van honderden prachtig gerestaureerde Kevers en Keverbusjes. De diversiteit en het vakmanschap van de tentoongestelde voertuigen zorgden voor veel bewondering en enthousiaste reacties.

Het unieke terrein van Flevo Nice bood een prachtig decor dat perfect paste bij de nostalgische sfeer van het evenement. Naast de autoshow konden de deelnemers kamperen, wat een gezellige en gemoedelijke sfeer creëerde. Vele leden brachten hun tenten en campers mee, waardoor het terrein veranderde in een levendige camping vol Volkswagenliefhebbers.

Een bijzonder hoogtepunt van het weekend was de onderdelenmarkt, waar Keverliefhebbers allerlei zeldzame en bijzondere onderdelen konden kopen, verkopen en ruilen. Dit bood een geweldige gelegenheid voor deelnemers om hun geliefde voertuigen verder te restaureren en te upgraden.

De feest avond werd extra speciaal gemaakt door een liveoptreden van de band The B Machine. Hun energieke muziek zorgde voor een super gezellige feestavond, waarbij de dansvloer vol stond met feestvierders die genoten van de livemuziek en het samenzijn.

Voor het culinaire gedeelte zorgde Catering Culinair uit Nunspeet, die met hun unieke food trucks heerlijke gerechten serveerde. De gevarieerde en smaakvolle maaltijden vielen goed in de smaak bij de aanwezigen en droegen bij aan de feestvreugde.

Het tweedaagse jubileumfeest bood leden van de Nederlandse Kever Club, hun families, vrienden en andere autoliefhebbers de kans om herinneringen op te halen, nieuwe vriendschappen te sluiten en samen te genieten van hun gedeelde passie voor de Volkswagen Kever.

Met dit geslaagde evenement heeft de Nederlandse Kever Club haar 40-jarige bestaan op een onvergetelijke manier gevierd en de basis gelegd voor komende jaren bij Flevo Nice.

#40jaarNKC #VolkswagenKever #JubileumFeest #Flevonice #Autoshow #Onderdelenmarkt #Kamperen #Liveband #TheBMachine #CateringCulinair #FoodTruck #Feest

" Met dit geslaagde evenement heeft de Nederlandse Kever Club haar 40-jarige bestaan op een onvergetelijke manier gevierd en de basis gelegd voor komende jaren bij Flevo Nice"

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.