Flevonice wordt Flevo Nice!

Met trots onthullen we nu alvast het nieuwe logo. Hiermee willen wij warmte, persoonlijke aandacht en creativiteit uitstralen. We helpen je graag met het organiseren van unieke evenementen.

Je kent ons waarschijnlijk nog van de langste openlucht kunstijsbaan ter wereld. We hebben jarenlang met veel plezier gasten ontvangen op onze ijsbaan en genoten van het winters vertier. Maar helaas hebben we in 2020 moeten besluiten om de ijsbaan te sluiten. Door de grilligheid van het weer en de warme winters, werd het steeds moeilijker om goed ijs te kunnen maken.

In 2021 hebben we de tijd genomen om het terrein van Flevo Nice opnieuw in te delen en klaar te maken voor nieuwe activiteiten. Vanaf 2022 is het mogelijk om ons terrein af te huren voor diverse evenementen. De ijsbaan is veranderd in een 2 kilometer lange asfaltbaan die uitstekend te gebruiken is voor automotive events. We hebben in totaal 15ha grond, 4ha water en een groot parkeerterrein dat plek biedt voor ruim 2000 auto’s.

Naast een divers buitenterrein, hebben wij ook een binnenruimte die van alle gemakken voorzien is. Af te huren voor diverse evenement zoals beurzen, feesten/partijen, presentaties, bijeenkomsten.

Wat ons uniek maakt is, dat zowel de binnen als de buitenruimtes helemaal naar eigen inzicht in te delen en te personaliseren zijn. Je kunt er helemaal jouw unieke evenement van maken, zodat de gasten zich gelijk thuis voelen.

Naast evenementen, wil Flevo Nice ook verder gaan als duurzame organisatie. Onderdeel hiervan is een zonnepanelenpark. We zullen met onze zonnepanelen 44 megawatt gaan opwekken. Dit is voldoende om 15.000 huishoudens te voorzien in hun energiebehoefte. En zo kunnen wij energie-neutraal opereren én leveren we terug aan het net.

Vanwege de bouw van het zonnepark in 2022, hebben er weinig andere activiteiten op het terrein plaats kunnen vinden. Daarom willen we 2023 goed beginnen. We kunnen het jaar zonder restricties starten en staan klaar om klanten met open armen te ontvangen. Een nieuwe start en nieuwe activiteiten, daar hoort ook een nieuw logo en een nieuwe website bij.

Met trots onthullen we nu alvast het nieuwe logo. Hiermee willen wij warmte, persoonlijke aandacht en creativiteit uitstralen. We helpen je graag met het organiseren van unieke evenementen.

"Wij bieden de gelegenheid om ons park naar eigen inzicht in te richten."

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.