Wij denken graag met u mee om van een “gewoon overleg” een bijzondere bijeenkomst te maken. U bepaalt het accent en wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Multifunctionele vergaderzalen

Flevo Nice biedt multifunctionele vergaderzalen en trainingsruimtes voor uw vergadering. . De combinatie met een inspirerende outdoor omgeving maakt onze locatie uitermate geschikt voor verschillende soorten vergaderingen of presentaties.

Wij richten elke ruimte in zoals u wenst met moderne AV-middelen en toebehoren. Waarbij het einddoel van uw bijeenkomst ons startpunt is. Onze professionele en enthousiaste medewerkers denken graag met u mee om de ideale mix te vinden van accommodatie, hospitality en activiteiten.

‘Wij richten elke locatie in zoals u wenst met moderne AV-middelen en toebehoren.’

Maak van een “gewoon overleg” een bijzondere bijeenkomst

  • Binnen en buiten combineren

  • AV-middelen aanwezig

  • Geschikt voor zowel grote als kleine groepen

  • Rubro Fireworks/Viber Fietsen klant Event!

  • Bijeenkomst Horizon Flevoland, landbouw meerdere smaken….

‘Door het combineren van onze binnen- en buitenruimtes kunt u zich een hele dag bij ons vermaken.’

Bij Flevo Nice organiseert u ook:

Teambuilding

Flevo Nice biedt u de perfecte locatie voor een teambuildingsdag. Met de voeten in klei onderneemt u samen met de collega’s of werknemers verschillende activiteiten.

Beurzen

De ruimte van de 400m baan en de “oude ijsbaan” bieden de perfecte locatie voor het presenteren van bijvoorbeeld rijdend (rollend) materieel aan professionals als ook aan het publiek.

Evenementen

Een combinatie tussen goede faciliteiten, uitstekende hospitality mogelijkheden en onze activiteiten zorgen ervoor dat uw gasten een onvergetelijke en inspirerende dag beleven.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van ons terrein? Neem dan contact met ons op.