De ruimtelijke outdoor ambiance in combinatie met het comfort van een intieme open haard of trendy beats lounge aan het water zijn onverwacht. En bij dit alles ervaren uw gasten ook het comfort van voor de deur parkeren én een rode loper ontvangst. Wij proberen altijd uw verwachtingen te overtreffen.

Flevo Nice staat voor u klaar om u en uw opdrachtgever te ondersteunen en te ontzorgen. Wij denken- en werken met u mee in de voorbereiding, uitvoering en nazorg. Van vergunningen tot instructeurs en trainers voor workshops en clinics. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

‘Wij denken- en werken met u mee in de voorbereiding, uitvoering en nazorg.’

Wij hechten waarde aan eerlijk voedsel uit de streek

  • Wij werken samen met een betrouwbare partner

  • We hebben veel ervaring met grote partijen

  • Een oplossing voor iedere dieetwens

  • Rubro Fireworks/Viber Fietsen klant Event!

  • Bijeenkomst Horizon Flevoland, landbouw meerdere smaken….

‘Door het combineren van onze binnen- en buitenruimtes kunt u zich een hele dag bij ons vermaken.’

Bij Flevo Nice organiseert u:

Teambuilding

Flevo Nice biedt u de perfecte locatie voor een teambuildingsdag. Met de voeten in klei onderneemt u samen met de collega’s of werknemers verschillende activiteiten.

Feesten

Flevo Nice biedt de ideale locatie in het midden van Nederland voor grote en kleine feesten. Vier een verjaardag, bruiloft of jubileum of beleef me uw collega’s een mooie dag.

Training en vergaderen

Wij denken graag met u mee om van een “gewoon overleg” een bijzondere bijeenkomst te maken. U bepaalt het accent en wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van ons terrein? Neem dan contact met ons op.