Wordt jouw event bij Flevo Nice een one-of-a-kind?
Interactief, interessant en een beleving waar iedereen nog maanden over napraat?

NIEUWE ENERGIE is een energiek teamspel dat jouw doelgroep, bijvoorbeeld medewerkers of klanten, op een leuke, interactieve en unieke manier in beweging brengt. Het spel geeft ruimte voor iedereen om op zijn of haar eigen wijze mee te doen, brengt samenwerking, onderlinge communicatie, ruimte om elkaar beter te leren kennen en een gezamenlijke beleving waar iedereen nog maanden over na zal praten!

NIEUWE ENERGIE is een uniek spel, speciaal ontwikkeld voor Flevo Nice. En de naam doet al vermoeden: duurzaamheid staat daarin centraal,
net zoals dat op de locatie zelf centraal staat. Het spel is daarmee een bijzondere toevoeging aan ieder evenement van bedrijven, organisaties of conferenties die bezig is met verduurzaming of daar juist meer mee bezig zou willen zijn.

Pakketten

Optie A

t.w.v. €25,- p.p.

Speel het spel NIEUWE ENERGIE als onderdeel van jouw event en breng iedereen in beweging.

Optie B

t.w.v. €35,- p.p.
(minimum 80 deelnemers)

Speel het spel NIEUWE ENERGIE welke op maat wordt aangepast* voor jouw bedrijf, organisatie of groep, zodat het precies past bij de groep, iedereen op natuurlijke wijze in het spel getrokken wordt en ze actief onderdeel uitmaken van waar jouw event over gaat.

Standaard aanpassingen.
Grote aanpassingen in overleg

Optie C

Informeer naar de mogelijkheden
en ontvang een passende offerte

Vanaf de basis een compleet op maat gemaakt spel, zodat het spel precies past bij de inhoud van jouw dag en de gasten die je hebt. En je daarmee jouw bedrijf, organisatie, conferentie of vergadering op een unieke manier voor het voetlicht kan brengen. Met doortimmerde inhoud én interactie tussen de deelnemers zodat jouw event uniek wordt, mensen actief betrokken worden bij de inhoud, zich de hele dag gemotiveerd voelen om mee te doen én met nieuwe energie en een grote lach op hun gezicht naar huis gaan.

NIEUWE ENERGIE of een compleet op maat gemaakt spel kan op verschillende manier worden ingezet:

  • Om jouw klanten op een unieke manier kennis te laten maken met jouw bedrijf

  • Om je medewerkers meer te leren over cultuurwaarden of organisatiestrategie

  • Om je teams beter te laten samenwerken en communiceren

  • Als onderdeel van heidagen of trainingen over leiderschap of communicatie

NIEUWE ENERGIE is een initiatief van Flevo Nice en serious game studio Living Story en is uniek voor prachtige locatie van Flevo Nice: dit spel beleef je alleen maar hier. Het spel is ontwikkeld door Living Story met behulp van de methode uit hun boek Spelen Werkt, Managementboek van het Jaar 2023. Hiermee is het spel gegarandeerd een unieke tool om jouw doelgroep iets te leren over jouw bedrijf of organisatie.