Geen heisessie, maar een kleisessie! Daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Flevo Nice biedt u de perfecte locatie voor een teambuildingsdag. Met de voeten in klei onderneemt u samen met de collega’s of werknemers verschillende activiteiten die het team dichter bij elkaar brengen. De activiteiten lopen uiteen van Expeditie Robinson activiteiten tot mega vliegers bouwen of activiteiten op ons Flevo Meer.

Teambuilding bij Flevo Nice

De dag is helemaal naar eigen wens in te delen. U kunt gebruik maken van ons restaurants voor een kop koffie met wat lekkers. Gedurende de dag kan er in het restaurant ook een lunch en diner genuttigd worden. Daarnaast staan er ook verschillende binnenruimtes tot uw beschikking voor bijvoorbeeld een vergadersessie.

Door het combineren van onze binnen- en buitenruimtes kunt u zich een hele dag bij ons vermaken. Nadat u met de voeten in de klei hebt gezeten, is het mogelijk deze af te spoelen in een van onze doucheruimtes om daarna fris en fruitig te genieten van het diner of een lekkere BBQ.

Hulp nodig bij het samenstellen van een teambuildingsdag?

Tijdens de dag wordt u begeleid door een van onze partners die gespecialiseerd zijn in teambuildingsactiviteiten. Zo is het mogelijk om van te voren doelen aan te geven, zodat u ook werkelijk iets nuttigs uit deze dag haalt.

‘Door het combineren van onze binnen- en buitenruimtes kunt u zich een hele dag bij ons vermaken.’

U kunt bij ons terecht met een groep vanaf 30 personen

  • Plek voor grote groepen

  • Binnen- én buitenruimtes

  • Groot netwerk aan partners en specialisten

  • Rubro Fireworks/Viber Fietsen klant Event!

  • Bijeenkomst Horizon Flevoland, landbouw meerdere smaken….

‘Door het combineren van onze binnen- en buitenruimtes kunt u zich een hele dag bij ons vermaken.’

Bij Flevo Nice organiseert u ook:

Training en vergaderen

Wij denken graag met u mee om van een “gewoon overleg” een bijzondere bijeenkomst te maken. U bepaalt het accent en wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Beurzen

De ruimte van de 400m baan en de “oude ijsbaan” bieden de perfecte locatie voor het presenteren van bijvoorbeeld rijdend (rollend) materieel aan professionals als ook aan het publiek.

Evenementen

Een combinatie tussen goede faciliteiten, uitstekende hospitality mogelijkheden en onze activiteiten zorgen ervoor dat uw gasten een onvergetelijke en inspirerende dag beleven.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden van ons terrein? Neem dan contact met ons op.