Dusseldorp Automotive was bij Flevo Nice te gast voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest met ruim 100 kinderen en 150 volwassenen.

We hebben een geweldig feest gevierd, waarbij al onze wensen werden ingevuld. De kinderen beschikten over een aparte ruimte waar ze konden genieten van een optreden van de drie P’s (ook een aanrader!) en Sinterklaas met zijn gezelschap kwam al toeterend en claxonnerend bijna het pand binnen gereden. Er werd niet moeilijk gedaan over het strooigoed dat door de zaal ging en Sinterklaas kreeg een mooi centrale plek in de zaal. Een podium, audio en video behoorden allemaal tot de standaard uitrusting. Nadat de kinderen de cadeaus hadden uitgepakt stond een heerlijk stampotbuffet klaar met frietjes en andere lekkernijen voor de kinderen. Het eten was heerlijk en ruimschoots aanwezig. Dat er af en toe een kleine wachtrij ontstond had meer te maken met het smakelijke eten dan de capaciteit van de bediening.

We hebben er heerlijk van genoten en voor onze collega’s, die verspreid door het land naar Biddinghuizen kwamen, was het prima aan te rijden.

Groet,

Arie

"We hebben een geweldig feest gevierd, waarbij al onze wensen werden ingevuld."

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.