2 daagse Vakbeurs Reinigings Demo Dagen van de RAI vereniging

Afgelopen juni hebben wij de Reinigingsdemodagen 2023 georganiseerd. Een buitenbeurs met vele grote voertuigen uit de afvalbranche, waarbij wij vooraf voor wat uitdagingen stonden met de invulling van het evenement op een voor ons nieuwe locatie. Zowel in de aanloop naar de beurs als tijdens de beurs was het team van Flevonice uiterst flexibel, dacht mee in oplossingen en verliep de samenwerking vlekkeloos en in ontspannen sfeer.

Zowel de bezoekers, exposanten en organisatie waren enthousiast over de locatie; FlevoNice is uitstekend bereikbaar, ligt centraal in Nederland en er is volop parkeergelegenheid.
Er zijn goede faciliteiten in het hoofdgebouw van professionele keuken, bar, vergader- en feestruimte tot ruime sanitaire voorzieningen.
Naast de binnenfaciliteiten voor ontvangst, seminars en een besloten feest hebben wij het buitenterrein als expositieterrein gebruikt, wat ideaal was voor onze zware voertuigen op het grotendeels verharde terrein. De ontwikkeling van het terrein blijft in beweging en maakt het nog aantrekkelijker voor grote evenementen.
De sfeer van ons evenement was uitstekend te noemen!

"De sfeer van ons evenement was uitstekend te noemen!"

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.